Welkom bij Wijnkado.nl!

Wijnkado! Het leukste Kado om te geven én te krijgen!

Ziet u geen kans om naar een receptie te gaan, of wenst u iemand te feliciteren met de verjaardag of met een jubileum dan bent u hier op de juiste adres om dit te realiseren. En er zijn natuurlijk genoeg andere redenen om iemand te verwennen: moederdag, vaderdag, een behaald examen, een geslaagde deal, noem maar op! Een goede fles wijn of heerlijke champagne, verpakt in een mooi houten kistje, wie verrast u er niet mee?

Wijnkado verzorgt uw wijngeschenk met een kwaliteitswijn of een topchampagne in heel de EU, uiteraard vergezeld met uw persoonlijke boodschap en geleverd op de door u aangegeven datum.

Wijnkado.nl neemt u alle zorgen uit handen en verpakt uw fles wijn in een mooi houten kistje of een stijlvolle geschenkdoos.

- Snel en gemakkelijk
- Zonder zorgen
- Volop keuze, ook met leuke wijngeschenken!
- Uitstekende prijs/kwaliteit
- Inclusief persoonlijke boodschap
- Geleverd op de door u gewenste datum

Wilt u meerdere pakketten bestellen neemt u dan contact met ons op via info@wijnkado.nl of 073-5530901 (`s-Hertogenbosch). Wilt u persoonlijk advies over uw relatiegeschenk? Wij staan uiteraard voor u klaar!   

Wij kunnen helaas geen leveringen op zondag garanderen. Mocht de door u bestelde wijn (tijdelijk) niet leverbaar zijn, dan leveren een vergelijkbare wijn van dezelfde kwaliteit.         

Bekijk ons filmpje op youtube, klik hier: Filmpje Wijnkado.nl

Filmpje