WIJNKADO.NL

Cadeau voor wijnliefhebber.

Voor een verjaardag? Relatiegeschenk? Of zomaar een presentje. Bij Wijnkado treft u een door vinoloog en wijnliefhebbers geproefd aanbod van bijzondere wijnen. Een verkeerde keuze bestaat bij ons niet.

Geef een wijnliefhebber altijd een of meerdere bijzondere wijnen cadeau.

DE KWALITEIT VAN WIJNKADO

Van wijnliefhebber tot wijnliefhebber is het vaak geen moeite om een heerlijk wijntje cadeau te doen aan elkaar. U weet per slot van rekening wat u lekker vindt en wilt dat gevoel graag cadeau doen. Maar bent u zelf geen wijnliefhebber of drinkt u nog maar kort wijn en bent u nog op ontdekkingsreis in de wonderlijke wijnwereld? Dan is het een uitkomst dat wij bij Wijnkado.nl alleen gerenommeerde wijnhuizen en wijnen aanbieden in een klein aanbod zodat u niet overrompelt wordt met informatie. Elke wijn komt van een wijnhuis of -gaard die onze vinoloog Wouter heeft bezocht. Zo komen er enkel wijnen door de selectie waarbij het plaatje van druivenstok, vinificatie (het proces van druif tot wijn) tot bottelen en natuurlijk het proeven helemaal klopt. Dat maakt dat u bij Wijnkado enkel mooie, bijzondere en natuurlijk smaakvolle wijnen koopt.

De bezorgservice van Wijnkado!

Bent u niet in de gelegenheid om persoonlijk uw wijnkado te overhandigen? Dan bieden wij in ons bestelproces de optie om inclusief persoonlijke boodschap een wijn op afgesproken datum te leveren. Ideaal voor verjaardagen of relatiegeschenken waarvoor u helaas geen tijd heeft. Zo ontvangt de wijnliefhebber in kwestie op een door u gewenste datum uw uitgekozen wijn cadeau.

Het aanbod aan wijnen

Wijnkado biedt enkel een aanbod van wijnen uit gerenommeerde wijnhuizen en mooie wijnstreken van over de hele wereld. Deze wijnhuizen zijn door ons bezocht en goed bevonden. Hierbij kijken we niet alleen naar de wijnen maar ook naar hoe het wijnhuis te werk gaat. Dat maakt ons aanbod speciaal en hierdoor heeft elke wijn een mooie historie.

Persoonlijk telefonisch keuzeadvies door onze vinoloog

Keuze stress? Of vind u deskundig en persoonlijk advies prettig? Bel dan met onze Vinoloog  Wouter Bensdorp op: 073-5530901. Wouter staat u graag te woord met al zijn wijnkennis om het mooiste cadeau voor een wijnliefhebber uit te kiezen! U kunt natuurlijk ook mailen naar : info@wijnkado.nl

Hoe gaat het in zijn werk?

U kiest online een door onze vinoloog geselecteerd wijnkado uit. Vervolgens kunt u in het bestelproces een afleveradres invoeren met daarbij een vlak voor de persoonlijke boodschap die wij inclusief wijnbeschrijving bij uw bestelling stoppen. Na het succesvol afronden van het bestelproces gaan wij uw gekozen wijn met zorg verpakken inclusief de boodschap en geven wij deze aan de pakketdienst mee. Natuurlijk mits het wijn cadeau zo spoedig mogelijk verzonden mag worden. Heeft u bij het bestellen een gewenste leverdatum ingevuld? Dan gaan wij ervoor zorgen dat deze leverdatum wordt gehanteerd.

cadeau voor wijnliefhebber