WIJNKADO.NL

Cadeau voor wijnliefhebber.

Voor een verjaardag? Relatiegeschenk? Of zomaar een presentje. Bij Wijnkado treft u een door wijnliefhebbers geproefd aanbod van bijzondere wijnen. Een verkeerde keuze bestaat bij ons niet.

Geef een wijnliefhebber altijd een bijzondere wijn cadeau.

DE KWALITEIT VAN WIJNKADO

Van wijnliefhebber tot wijnliefhebber is het vaak geen moeite om een heerlijk wijntje cadeau te doen aan elkaar. U weet per slot van rekening wat u lekker vindt en wilt dat gevoel graag cadeau doen. Maar bent u zelf geen wijnliefhebber of drinkt u nog maar kort wijn en bent u nog op ontdekkingsreis in de wonderlijke wijnwereld? Dan is het een uitkomst dat wij bij Wijnkado.nl alleen gerenommeerde wijnhuizen en wijnen aanbieden in een klein aanbod zodat u niet overrompelt wordt met informatie. Elke wijn komt van een wijnhuis of -gaard die onze vinoloog Wouter heeft bezocht. Zo komen er enkel wijnen door de selectie waarbij het plaatje van druivenstok, vinificatie (het proces van druif tot wijn) tot bottelen en natuurlijk het proeven helemaal klopt. Dat maakt dat u bij Wijnkado enkel mooie, bijzondere en natuurlijk smaakvolle wijnen koopt.

De bezorgservice van Wijnkado!

Bent u niet in de gelegenheid om persoonlijk uw wijnkado te overhandigen? Dan bieden wij in ons bestelproces de optie om inclusief persoonlijke boodschap een wijn op afgesproken datum te leveren. Ideaal voor verjaardagen of relatiegeschenken waarvoor u helaas geen tijd heeft. Zo ontvangt de wijnliefhebber in kwestie op een door u gewenste datum uw uitgekozen wijn cadeau.

Persoonlijk telefonisch keuzeadvies door onze vinoloog

Keuze stress? Of vind u deskundig en persoonlijk advies prettig? Bel dan met onze Vinoloog  Wouter Bensdorp op: 073-5530901. Wouter staat u graag te woord met al zijn wijnkennis om het mooiste cadeau voor een wijnliefhebber uit te kiezen! U kunt natuurlijk ook mailen naar : info@wijnkado.nl

Ga naar de webwinkel
cadeau voor wijnliefhebber