WIJNKADO.NL

Fles wijn versturen per post.

Verras iemand anders met een heerlijke fles wijn inclusief persoonlijke boodschap op de door u gewenste locatie en datum. Ideaal als present voor een gelegenheid waar u wegens omstandigheden niet bij kunt zijn.

Wilt u een fles wijn versturen voor bijvoorbeeld verjaardagen, relatiegeschenken of gewoon lekker een flesje wijn voor uzelf?  Wijnkado.nl biedt enkel geselecteerde wijnen die wij zelf hebben gekozen na bezoeken aan de desbetreffende wijnhuizen en wijngaarden. Dat wil zeggen dat we zeker weten dat de fles wijn die u wilt versturen heerlijk smaakvol is en op de juiste manier is gemaakt.

Verstuur een wijntje per post en inclusief persoonlijke boodschap.

De bezorgservice van Wijnkado!

Een jarige job feliciteren ondanks dat u niet in de gelegenheid bent zijn verjaardag te attenderen? Verstuur een fles wijn via Wijnkado. Wij zorgen dat uw gekozen wijn inclusief persoonlijke felicitatie en wijnbeschrijving op locatie en datum bij de ontvanger aankomt. Dit kan natuurlijk ook geregeld worden voor uw relatiegeschenken. U levert een lijst met namen en adressen aan, wij zorgen dat deze allemaal een heerlijk wijntje ontvangen op de datum dat u ze een fles wijn wilt sturen. Denk aan verjaardagen van relatie of het jaarlijkse relatiegeschenk.

Bezorgd op de datum en locatie naar keuze.

Een fles wijn kunnen wij zo spoedig mogelijk voor u verzenden maar weet u nu al dat u volgende maand niet bij een verjaardag kan zijn? Dan nemen wij uw zorgen uit handen door de wijn op de gewenste dag bij de ontvanger te leveren. Dit natuurlijk inclusief persoonlijke boodschap en een wijnbeschrijving van de gekozen wijn.

Persoonlijk telefonisch keuzeadvies door onze vinoloog

Wilt u graag wat advies in uw keuze of heeft u vragen over onze service? Bel dan met onze Vinoloog  Wouter Bensdorp op: 073-5530901. Wouter staat u graag te woord. U kunt natuurlijk ook mailen naar : info@wijnkado.nl

Een aanbod met alleen bijzonder smaakvolle wijnen

Elke wijn die op Wijnkado.nl staat is niet alleen geselecteerd op basis van smaak maar ook op basis van hoe de wijn gemaakt wordt. Voldoet het proces bij de wijngaard  of het wijnhuis aan onze waarden zoals duurzaamheid en hygiene. Dit zorgt ervoor dat we vaak een wijn hebben met een heerlijke smaak maar ook een prachtig verhaal over zijn afkomst en het wijnhuis.

fles wijn versturen