SMAAKBELEVING VOOR DE WIJNLIEFHEBBER!

WIJNCADEAU! EEN HEERLIJK CADEAU VOOR DE WIJNLIEFHEBBER!

Welkom bij Wijnkado.nl!

Ziet u geen kans om naar een receptie te gaan, of wenst u iemand te feliciteren met een verjaardag of een jubileum? Dan bent u hier op het juiste adres! En er zijn natuurlijk genoeg andere redenen om iemand lekker te verwennen: moederdag, vaderdag, een behaald examen, een geslaagde deal, noem maar op! Een goede fles wijn (bijvoorbeeld de Amarone hier links) of die heerlijke champagne, verpakt in een mooi houten kistje, wie verrast u er niet mee?

Wijnkado verzorgt uw wijngeschenk met een kwaliteitswijn of een topchampagne in heel de EU, uiteraard vergezeld met uw persoonlijke boodschap en geleverd op de door u aangegeven datum.

Wijnkado.nl neemt u alle zorgen uit handen en verpakt uw fles wijn in een mooi houten kistje of een stijlvolle geschenkdoos.

– Snel en gemakkelijk;
– Zonder zorgen;
– Een overzichtelijk aanbod, geselecteerd door onze Vinoloog;
– Uitstekende prijs/kwaliteit;
– Inclusief persoonlijke boodschap én een omschrijving van de wijn;
– Geleverd op de door u gewenste datum.

Wilt u meerdere pakketten bestellen? Neem dan contact met ons op via info@wijnkado.nl of 073-5530901 (`s-Hertogenbosch). Wilt u persoonlijk advies van onze Vinoloog Wouter Bensdorp over uw relatiegeschenk? Wij staan uiteraard voor u klaar, bel of mail gerust.

Wij kunnen helaas geen leveringen op zondag garanderen. Mocht de door u bestelde wijn (tijdelijk) niet leverbaar zijn, dan leveren we een vergelijkbare wijn van dezelfde kwaliteit.

Bekijk ons filmpje op youtube, klik hier: Filmpje Wijnkado.nl