SMAAKBELEVING VOOR DE WIJNLIEFHEBBER!

WIJNCADEAU! EEN HEERLIJK CADEAU VOOR DE WIJNLIEFHEBBER!

Welkom bij Wijnkado.nl!

Ziet u geen kans om naar een receptie te gaan, of wenst u iemand te feliciteren met een verjaardag of een jubileum? Dan bent u hier op het juiste adres! En er zijn natuurlijk genoeg andere redenen om iemand lekker te verwennen: Moederdag, Vaderdag Kerstmis, Sinterklaas, een behaald examen, een geslaagde deal, noem maar op! Een goede fles wijn of die heerlijke champagne, verpakt in een mooi houten kistje, wie verrast u er niet mee? Bij ons kunt u alle kanten op: Van Pays d’Oc tot Amarone of Brunello! Veel van onze wijnen scoren hoog op Vivino.

Wijnkado verzorgt uw wijngeschenk met een kwaliteitswijn of een topchampagne in heel de EU, uiteraard vergezeld met uw persoonlijke boodschap en geleverd op de door u aangegeven datum.

Wijnkado.nl neemt u alle zorgen uit handen en verpakt uw fles wijn in een mooi houten kistje of een stijlvolle geschenkdoos.

– Snel en gemakkelijk;
– Zonder zorgen;
– Een overzichtelijk aanbod, geselecteerd door onze Vinoloog van de Wijnacademie;
– Uitstekende prijs/kwaliteit;
– Inclusief persoonlijke boodschap én een omschrijving van de wijn;
– Geleverd op de door u gewenste datum.

Wilt u meerdere pakketten bestellen? Neem dan contact met ons op via info@wijnkado.nl of 073-5530901 (`s-Hertogenbosch).

Wilt u persoonlijk advies van onze Vinoloog Wouter Bensdorp over uw relatiegeschenk? Wij staan uiteraard voor u klaar, bel of mail gerust.

Over de bezorging: Wij kunnen helaas geen leveringen op zondag garanderen. Bestellingen die voor 15.30 uur bij ons binnenkomen worden, indien gewenst, de volgende dag bezorgd. Let op: het is op dit moment enorm druk bij onze pakketpartners. Zij streven naar 24 uursbezorging, maar kunnen dit helaas niet 100% garanderen. Wij vermelden altijd de gewenste bezorgdatum op het pakket, zodat de ontvanger hier van op de hoogte is! 

Mocht de door u bestelde wijn (tijdelijk) niet leverbaar zijn, dan leveren we een vergelijkbare wijn van dezelfde kwaliteit of beter.  Wij proberen de foto’s op de website zo actueel mogelijk te houden. Jaartallen op de etiketten zijn niet altijd actueel. Neem gerust contact met ons op hierover.

Bekijk ons filmpje op youtube, klik hier: Filmpje Wijnkado.nl

Wij werken met luxe houten wijnkistjes met een schuifdeksel. Het hout van deze kistjes heeft een FSC-kenmerk – hout van verantwoorde herkomst.

Onderaan de website kunt u onze algemene voorwaarden lezen. Zo leveren wij uiteraard alleen wijn aan personen boven de 18 jaar en zal er, bij twijfel, een leeftijdscheck worden gedaan bij aflevering. Lees ook onze algemene voorwaarden over eventuele retourzendingen.