Het komt niet vaak voor, maar mocht een kado-ontvanger of kado-verzender zich willen beroepen op het heroepingsrecht door het kado te willen retourneren dan kan dit zo lang de fles ongeopend en in nieuwstaat is. Lees hieronder meer.

U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van uw Wijnkado de overeenkomst te herroepen zonder opgave van redenen. Om dit te doen, dient u ons op de hoogte te stellen via een duidelijke verklaring, zoals schriftelijk, per post of e-mail. 

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u binnen 14 dagen na onze ontvangst van uw herroepingsmededeling alle betalingen die u heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten als gevolg van een andere leveringsmethode dan onze goedkoopste standaard levering).

Als u slechts een deel van uw bestelling retourneert, worden de leveringskosten niet vergoed. Wij zullen het bedrag terugbetalen met hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt voor de oorspronkelijke transactie, tenzij anders overeengekomen. We kunnen wachten met terugbetaling totdat we de geretourneerde goederen hebben ontvangen of totdat u bewijs heeft geleverd dat u de goederen heeft teruggestuurd, afhankelijk van welke situatie zich eerst voordoet.

U moet de goederen binnen 14 dagen na uw herroepingsmededeling aan ons terugsturen. De directe kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor eventuele waardevermindering van de goederen als gevolg van gebruik dat verder gaat dan nodig is om de aard, kenmerken en werking van de goederen vast te stellen.

De bedenktermijn begint de dag nadat u alle artikelen uit uw bestelling heeft ontvangen. Tijdens deze termijn kunt u de overeenkomst ontbinden zonder opgave van redenen. Dit moet u op elke mogelijke manier aan ons kenbaar maken, zonder verplichting om een specifiek proces te volgen.

U kunt het Europees modelformulier voor herroeping gebruiken, maar ook uw eigen formulier, zolang u consumenten wijst op het bestaan van het Europees modelformulier. U mag geen beperkingen opleggen aan het gebruik van het herroepingsrecht, zoals het verplicht stellen van het opgeven van een reden.

Tijdens de bedenktermijn kunt u de producten beoordelen, maar als u ze verder gebruikt dan nodig is voor deze beoordeling, kunnen we de waardevermindering verrekenen met het terug te storten bedrag. We vragen niet om de originele verpakking, maar raden aan om de producten voorzichtig te behandelen en schade te voorkomen.

We zullen de terugbetaling zo snel mogelijk verwerken, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw herroepingsmededeling. We zullen dezelfde betaalmethode gebruiken als voor de oorspronkelijke transactie, tenzij anders overeengekomen.

Het retouradres is ‘De Beverspijken 20l,  5221 ED ‘s-Hertogenbosch’. U kunt de wijnkado’s retourneren via de normale bezorgdiensten, zoals PostNL en DHL. Eventuele kosten voor retourzending zijn voor uw eigen rekening.