Wijn cadeau bezorgen.

Wijn laten bezorgen als cadeau? Verras familie, vrienden, relaties of kennissen met een heerlijke wijn, geselecteerd door onze vinoloog Wouter.

Cadeau keuze stress?

Het geven van een cadeautje is voor de één een last en voor de ander een leuke uitdaging. Uren het internet doorspitten voor het perfecte cadeau geeft frustratie en is absoluut niet nodig. Weet u dat de ontvanger graag een lekker wijntje drinkt? Dan is wijnkado.nl de juiste plek voor u.

Een cadeau waar moeite in is gestoken

Bij Wijnkado.nl stuurt u een kwaliteitswijn met persoonlijke boodschap naar de persoon die volgens u verrast mag worden. Met dit geschenk laat u zien dat u moeite doet voor de ander. Wij van Wijnkado.nl pakken de wijn professioneel in, mét een uitgebreide wijnbeschrijving van de gekozen wijn. Hierdoor laat u echt zien dat u iets bijzonders voor hem of haar hebt gekocht. Succes gegarandeerd! Alleen kwaliteitswijnen halen bij ons de selectie. Dus om het niet moeilijker te maken dan het al is, hebben wij daarom een klein, maar zeer smaakvol aanbod aan wijnen. Het maakt niet uit welke wijnliefhebber u wilt verrassen, de kwaliteit laat zich altijd proeven. 

Is uw ontvanger een wijnliefhebber?

Zo’n bijzondere fles wijn kunnen wij zo snel mogelijk voor u verzenden of op een gewenste datum. Wij ontnemen u graag de last van het perfecte cadeau kiezen. Is uw ontvanger een wijnliefhebber? Dan bestaat bij Wijnkado.nl de verkeerde keuze niet.

Persoonlijk keuzeadvies door onze vinoloog Wouter

Toch nog vragen over de wijnkeuze die het meest geschikt is voor de persoon die verrast gaat worden? Bel dan met onze Vinoloog  Wouter Bensdorp op: 073-5530901. Wouter staat u graag te woord en helpt met passend advies. U kunt natuurlijk ook mailen naar : info@wijnkado.nl

cadeau voor wijnliefhebber