UW WIJN RELATIEGESCHENK GEREGELD!

SMAAKVOLLE WIJN RELATIEGESCHENKEN

Relatiegeschenken met meerwaarde, maak u wensen aan ons bekend!

Wij hebben vele jaren ervaring met het bedenken, inkopen, samenstellen en uitleveren van een origineel wijn relatiegeschenken. Kwaliteit is daarbij altijd leidend voor ons. Zo bezoeken wij persoonlijk elk wijnhuis voordat er ook maar een van hun wijnen in onze webshop beland. Dit doen we omdat we niet alleen smaak belangrijk vinden maar ook de manier waarop de wijnen worden gemaakt. Dat gaat van een opgeruimd magazijn, druivenstok tot vinificatie processen. Wij weten daardoor 100% zeker dat we alleen kwaliteitswijnen aanbieden passend bij verschillende situaties. Denk aan feestelijke diners tot relaxte borrelavonden.

Samen komen we tot het ideale wijn relatiegeschenk

Neemt u gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Ook voor de verzending kunnen wij zorgdragen, binnen Nederland en in de EU. Het is uiteraard mogelijk om wijnaccessoires bij uw pakket te leveren. U kunt denken aan wijnkoelers, kurkentrekkers, druppelvangers, noem het maar op. Uiteraard kunnen de geschenken ook bedrukt worden met uw logo of bedrijfsnaam. Wij vertellen u er graag meer over!

Advies over uw wijn relatiegeschenk?

Wilt u deskundig, persoonlijk advies? Bel dan met onze Vinoloog Wouter Bensdorp: 073-5530901. Hij staat u graag te woord en helpt bij het samenstellen van een wijn geschenk passend bij uw smaak, relaties, bedrijf en natuurlijk budget. U kunt uiteraard ook mailen naar info@wijnkado.nl. Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren. Nu al vast een een wijntje versturen naar een bekende? Bezoek dan onze webwinkel.